Helpt u mee? Voor-de-kunstactie

Slagwerk Den Haag is dit jaar met twee co-producties goed vertegenwoordigd op het Oerol Festival. Dat brengt echter wel de nodige kosten met zich mee. Voor Planetary Sunrise hebben we met het Ragazze Quartet en jazztrio Kapok een Voor-de-kunstactie opgezet.

Van 10 t/m 19 juni vindt op Terschelling het jaarlijkse Oerol Festival plaats, een van de meest bijzondere theaterfestivals van Europa. Tien dagen lang is er op bijzondere locaties op dit Waddeneiland veel moois te zien en te horen. Samen met het Ragazze Quartet en jazztrio Kapok presenteert Slagwerk Den Haag Planetary Sunrise, een nachtelijk, visueel concertritueel, gebaseerd op de all night concerts van componist Terry Riley in de jaren 70. Daarnaast voeren we samen met Club Guy & Roni Mechanical Ecstasy op, een ode aan het feest waarbij performance en danceparty naadloos in elkaar overgaan. 

Door mdidel van een Voor-de-kunstactie hopen we een deel van de kosten voor Planetary Sunrise te kunnen dekken. Helpt u ook mee om deze Oerol-voorstelling mogelijk te maken? Meer informatie en de mogelijkheid om te doneren vindt u hier

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag